Köp- och leveransvillkor

Om Pälskling

Vi har vårt säte i Göteborg. Vår postadress är Medieinstitutet,Anders Personsgatan 18, 416 64 Göteborg.
Om du önskar att komma i kontakt med oss är du alltid välkommen att skicka ett mail till pälskling@medieinstitutet.se. Dessutom kan du fylla i vårt kontaktformulär på hemsidan. Fyll i ditt ärende och dina kontaktuppgifter så kommer vi därefter att höra av oss till dig inom kort.

Beställning

Till följd av att du slutfört din beställning så skickar vi en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
Om du därefter upptäcker något fel i orderbekräftelsen ber vi dig att omedelbart kontakta oss via e-post till pälskling@medieinstitutet.se

Betalning

All betalning sker samtidigt som du hämtar upp din Pälskling. Det går att betala med kort, kontanter eller swish.

Leverans

Våra leveranstider är normalt 3 dagar men max 7. OBS! Om du köper en pälskling på en helg får du din pälskling tidigast på måndagen efter på grund av våra öppettider. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: pälskling@medieinstitutet.se.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Om du skulle ångra dig därefter gör vi dock naturligtvis vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett nytt hem för din pälskling. Hör i sådana fall av dig till oss.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste emellertid meddela oss att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss pälskling@medieinstitutet.se
I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Retur

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Pälsklingen ska returneras personligen till Medieinstitutet, Anders Personsgatan 18, 416 64 Göteborg. Alternativt kan du också höra av dig för upphämtning, då tillkommer därefter transportkostnader till följd av detta.